facebook tracking
Avdelning

FÖRSÄLJNING

Connect
FÖRSÄLJNING - Möten & Event

Utan försäljning - ingen resa. På vår försäljningsavdelning arbetar vi med grupp- och företagsresor samt event. Vi tar emot förfrågningar, ringer upp kunden för behovsanalys, skapar säljande offerter som leder till bokning samt gör uppföljningar. Vi arbetar med allt från små intima konferenser till stora evenemang där hela eller delar av fartyget abonneras. 

Vi hittar dessutom nya kunder genom att arrangera kundevent, delta i branschmässor och nätverka.

Brinner du för möten mellan människor, drivs du av säljmål och att göra affärer, är du lösningsorienterad och kan sätta dig in i kundens behov? Då kan försäljningsavdelningen vara avdelningen för dig.

Birkas Värdskap

Kvalitet och Engagemang är Birka Cruises grundläggande värderingar, tillsammans med våra värdeord genuin, nyfiken och schyst ska det genomsyra allt vi gör.

Vi är genuint engagerade, allt för att ge våra gäster en härlig upplevelse. Vi arbetar ständigt med kvalitetsutveckling, vår nyfikenhet gör att vi vill utvecklas. Vi månar alla om varandra och skapar schysta förutsättningar för att alla skall få en bra arbetsdag.

Vi arbetar med att förtydliga ledarskapet, skapa tydliga krav- och målbilder samt ständigt utveckla varandra genom feedback. 

 

Jobbar du redan på Birka Cruises?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@birka.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor