facebook tracking
Avdelning

KÖKET ombord

Connect
KÖKET ombord

Vi tar matglädje på största allvar.  Ledstjärnan i maten vi serverar är svenska smaker. Vi arbetar ständigt med att utveckla både matupplevelsen och kvaliteten. Därför är det extra viktigt med ett samarbetsvilligt, välfungerande team i köket.

I köket på M/S Birka arbetar närmare 30 kockar och kallskänkor. Här tillagas all mat som serveras i någon av våra fem restauranger samt i personalmässen. En stor del av maten görs från grunden, allt från fonder till inläggningar. 

Birkas Värdskap

Kvalitet och Engagemang är Birka Cruises grundläggande värderingar, tillsammans med våra värdeord genuin, nyfiken och schyst ska det genomsyra allt vi gör.

Vi är genuint engagerade, allt för att ge våra gäster en härlig upplevelse. Vi arbetar ständigt med kvalitetsutveckling, vår nyfikenhet gör att vi vill utvecklas. Vi månar alla om varandra och skapar schysta förutsättningar för att alla skall få en bra arbetsdag.

Vi arbetar med att förtydliga ledarskapet, skapa tydliga krav- och målbilder samt ständigt utveckla varandra genom feedback. 

 

Varför arbeta hos oss?

Att arbeta hos oss är inget vanligt 8-17-jobb. Vi erbjuder omväxlande, roliga och spännande dagar. 

Med glimten i ögat skapar vi kvalitativa upplevelser för våra gäster. Gästerna spelar huvudrollen, vi ser till att leverera vad de förväntar sig och lite mer därtill.

Vi vågar utmana oss själva och genomföra snabba förändringar. Hos oss har du möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker varje dag.

Vi erbjuder bland annat


  • Kollektivavtal

  • Friskvård

  • Rabatterade kryssningar

  • Förmåner ombord





Stadsgårdsterminalen
116 45 Stockholm Vägbeskrivning 08-702 72 00

Ombord på M/S Birka- Hemmahamn Stockholm

M/S Birka
104 65 Ombord på M/S Birka- Hemmahamn Stockholm Vägbeskrivning Info@birka.se

Jobbar du redan på Birka Cruises?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@birka.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor