facebook tracking
Avdelning

RESTAURANG & BAR ombord

Connect
RESTAURANG & BAR

På vårt fartyg M/S Birka har vi fem restauranger, nio barer och ett café.
I våra restauranger erbjuder vi allt från kryssningsmeny till traditionellt smörgåsbord. I barerna serverar vi både nyttiga hälsodrinkar och trendiga cocktails. I caféet hittar man bland annat den klassiska räksmörgåsen.

Teamet som arbetar i våra restauranger och barer består av servitörer, sommelierer, bartendrar och servicevärdar. 

Som Servicevärd ser du till att hålla rent och fint i våra barer och restauranger, till arbetsuppgifterna hör framför allt att plocka disk och att diska.

Som ny servitör börjar du oftast i vår bufférestaurang. Vår önskan är att alla roterar mellan de olika restaurangerna, detta inkluderar även sommelierer och bartendrar.

 


Hos oss är det aldrig vardag!

"Att få möta nya människor varje dag gör att jobbet blir väldigt varierande. De flesta gäster som reser med Birka Cruises är livsnjutare som tycker om god mat och dryck. Det gör att det blir en härlig stämning ombord som vi som jobbar får ta del av".

Birkas Värdskap

Kvalitet och Engagemang är Birka Cruises grundläggande värderingar, tillsammans med våra värdeord genuin, nyfiken och schyst ska det genomsyra allt vi gör.

Vi är genuint engagerade, allt för att ge våra gäster en härlig upplevelse. Vi arbetar ständigt med kvalitetsutveckling, vår nyfikenhet gör att vi vill utvecklas. Vi månar alla om varandra och skapar schysta förutsättningar för att alla skall få en bra arbetsdag.

Vi arbetar med att förtydliga ledarskapet, skapa tydliga krav- och målbilder samt ständigt utveckla varandra genom feedback. 

 

Jobbar du redan på Birka Cruises?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@birka.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor